TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA - Tekirdağ Anadolu Lisesi

Şbt

Uluslararası Çocukluk Çağı Kanserleri Günü olan 15 Şubat’ta çocukluk çağı kanserleri hakkında farkındalık yaratmak, kanserli çocuklar ve ergenlere, hastalık sonrası hayatta kalanlara ve ailelerine destek sağlamak için küresel bir iş birliği kampanyası yürütülmektedir. 2002 yılından bu yana her yıl 15 Şubat günü, küresel çapta gerçekleştirilen etkinliklerle dünyanın neresinde yaşarlarsa yaşasınlar kanserli tüm çocuk ve ergenlerin tedavi, bakım ve desteğe eşit erişim ihtiyaçlarına dikkat çekilmektedir.

Ock

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönemi tamamlandı. Birinci dönem sonu itibariyle ilk üç dereceye iren öğrencilerimize Okul Müdürü Mehmet SOLAK ve sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından çeşitli hediyeler verildi. 656 öğrenciye Takdir Belgesi, 46 öğrenciye Teşekkür Belgesi ve 198 öğrenciye Onur Belgesi dağıtmanın gurur ve mutluluğunu yaşadık.

Ock

Pansiyon Eylem Planı çerçevesinde yapılan "Türkçeyi Yaşatanlar " konulu genel kültür yarışmasında Işık Çağan Kaya 1.olmuştur.

Ara

Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz Dünya Roman Kahramanları Günü etkinliğimiz görkemliydi. Birbirinden ilginç kostüm ve dekorlarla büyük emekler sonucu icra edilen etkinliğimizde bolca eğlenip öğrendik. Okul müdürümüz Mehmet SOLAK etkinlik açılış konuşmasında, emek veren TAL ailesine teşekkürlerini iletti.

ÖZEL MAKBULE ÖLÇEN ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı - Ziçev  Tekirdağ Şubesi - Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini  Tekirdağ Anadolu Lisesi Pansiyonu olarak ziyaret ettik.Pansiyonumuzda kalan Yahya Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri küçük bir konser verdiler.

Ara

MUN kulübü öğrencilerimiz 01-03 Aralık 2023 tarihleri arasında Çanakkale'de düzenlenen "TROYMUN-2023" konferansında sosyal ve politik konularda okulumuzu başarı ile temsil ettiler.

Kas

2023-2024 Tekirdağ Okul Sporları Yüzme Müsabakalarından okulumuz öğrencileri 32 madalya ile dönen öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarının daim olmasını temenni ediyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin başarısında katkısı olan öğretmen, antrenör ve velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.